UniBet stavnica

100 % bonus do 100 €

UniBet stavnica

prednosti

  • preprosta in uporabniku prijazna stran
  • stranki nudi pomoč v živo 24/7
  • dvigi denarja brez stroškov

slabosti

  • zaračunavajo stroške pri pologih z kreditno kartico in preko Paysafecard

UniBet stavnica info

Stavnica UniBet stavnica
Naslov spletne strani https://www.unibet.com/
Začelo je delovati 1997
Minimalni polog 0,01€

Registracija novega stavnega racuna vam bo vzela zelo malo casa. Izpolnite vsa zahtevana polja in takoj se lahko logirate oz. ste že logirani v naslednjem koraku in vaš racun je že pripravljen za igranje. Na email vam pošljejo še obvestilo o novem racunu. Takoj po registraciji že lahko izvedete nakazilo na stavni racun, sicer pa to lahko storite kadarkoli kasneje. Na voljo za vplacila imate Moneybookers, Neteller, bancno nakazilo in kreditne kartice Visa, Visa Electron in Mastercard. Pri nakazilu s kreditnimi karticami vas doleti provizija v višini 2,5 %, transakcija pa je izvedena v 2 minutah. Pri ostalih metodah vplacil provizije ni, minimalno vplacilo znaša 0,01€.

Za izplacila lahko uporabite Moneybookers, Neteller in bancno nakazilo. Provizij pri izplacilih ni, razen pri bancnem nakazilu nižjem od 15€ vam zaracunajo 3€. Design Unibetove spletne strani je zelo dodelan in prijeten za oci. Preprosta in pregledna stran zelo olajša vsakodnevno uporabo stavnice in zlahka boste našli želene informacije, ki so smiselno razvršcene. Vaše stave boste hitro sestavili, saj si v meniju izberete šport, kliknete na stavni dogodek in izberete stavo, ki je s klikom dodana na stavni listek. Na stavnem listku so vaše stave, sestavite pa lahko tudi sistemske stave. Vpišete še znesek in potrdite vašo stavo. Najmanjša stava znaša 1€. Ce želite, vas na email ali mobilni telefon (SMS) obvestijo o izidu vaših stav.

V Unibetovi stavni ponudbi najdete vse popularne športe (nogomet, tenis, košarko…) in še pestro izbiro manj popularnih kot so badminton, bandy, futsal, pikado ipd. Znotraj stavne ponudbe najdete veliko ponudbo višjih in nižjih ligaških tekmovanj, skratka najde se za vsak okus nekaj. Ko boste izbrali stavni dogodek vas caka še množica stavnih možnosti, kjer lahko izberete stave na izid tekme, evropski in azijski handicap, polcas/konec, število zadetkov, tocen rezultat, dvojne znake in še manj pogoste posebne stave npr. ali bo dolocen igralec dobil karton. Stavnica

Unibet ponuja visoke stavne kvote na vecino stavnih dogodkov, še posebej dobre kvote ponujajo na nogomet (ceprav se najdejo tudi kvote, za katere bi si želeli, da bi bile višje od povprecja). Kvote niso pogosto znižane, velikokrat so tudi edina stavnica, ki ponuja stavne kvote na doloceno stavno možnost, predvsem pri manj popularnih športih. Preveriti velja tudi stave v živo, kjer jih pogosto lahko ujamete nepripravljene in izkoristite previsoke kvote.

V primeru vprašanj o stavnici ali ce potrebujete pomoc se lahko obrnete na podporo uporabnikom, ker vam bodo karseda hitro odgovorili na email. V casu uradnih ur nudijo tudi pomoc v živo, kjer vam bodo svetovali nemudoma. Mnogo koristnih informacij najdete v info centru, pri urgentnih zadevah pa so nonstop dosegljivi na telefon. Stavnica Unibet deluje že od leta 1997 in v tem casu so se izkazali za zanesljivega ponudnika športnih stav. Pravtako imajo licenco za ponujanje storitev in poslujejo v reguliranem financnem okolju, kar je dodatna garancija za vaša financna sredstva. Osebni podatki, ki jih posredujete stavnici Unibet so zaupne narave in jih ne posredujejo tretjim osebam. Vse denarne transakcije so zavarovane in kodirane z 128 bitno SSl tehnologijo, varnostni certifikat pa izdaja in preverja Thawte.

Švedska stavnica Unibet je že drugic v zadnjih treh letih bila izbrana za stavnico leta in ta naslov so osvojili tudi v letu 2008. Poleg pestre ponudbe stavnih dogodkov in stavnih možnosti so nas prepricale visoke stavne kvote ter preprosta uporaba stavnice. Unibet pogosto ponuja stave na manj popularne športe, na njihovi spletni strani pa lahko tudi spremljate rezultate v živo, kar je še dodaten plus. Želeli bi, da Unibet zniža ali odpravi provizije pri vplacilih s kreditnimi karticami (ceprav so tukaj glavni krivec banke) in morda ponudi še kakšno dodatno možnost vplacil in izplacil. Pod crto, glede na kvaliteto ponujenih storitev si je Unibet nedvomno upraviceno prislužil naziv stavnice leta 2009, pravtako pa je Unibet ena izmed naših priporocenih stavnic.

Ponujajo vec bonus ponudb: 50% RISK FREE BET ali 25€ FREE BET.

Registracija in obisk stavnice s klikom bannerja spodaj.

igraj zdaj