Skrill

Moneybookers oz. po novem Skrill, je spletna bancna storitev pod nadzorom FSA v Angliji. S tem sistemom lahko varno placujete online in opravite polog ali dvig denarja na vaš klasicni bancni racun v trenutku. Sistem je zanimiv tudi za poslovne subjekte, saj lahko tako v online trgovini ponudite obiskovalcem vec možnosti kar se tice placil, hkrati pa znižate stroške e-trgovine.

E- denarnica Moneybookers je ena najbolj priljubljenih metod prenosa denarja pri vseh poker igralcih in ljubiteljih športnih stav.

Prav tako je Moneybookers racun primeren za tiste, ki nimajo kreditne kartice, radi pa ga uporabljajo tudi lastniki kreditnih kartic, ki preko interneta zaradi varnosti ne želijo nakupovati z njimi. Dodatna prednost so nakazila med Moneybookers racuni, ki so opravljena v trenutku.

Podobno kot pri PayPal sistemu tudi tukaj potrebujete le elektronski naslov in geslo, s katerim se prijavite v sistem in že lahko opravljate nakazila ali spletne nakupe. Skrill je na voljo v vec kot 200 državah po svetu in v 40 razlicnih valutah. Moneybookers je zelo prepoznaven sistem v industriji športnih stav in se pogosto uporablja kot osnovni sistem za nakazila denarja na stavnice in dvig dobickov iz stavnic nazaj na bancni racun.

Posebnost tega online placilnega sistema je možnost pridobitve Moneybookers MasterCard kartice (samo za rezidente EU), ki vam omogoca popolno svobodo pri placilih v online in realnih trgovinah po vsem svetu in dvig denarja na bancnih avtomatih.

Vse kar potrebujete za odprtje racuna je vaš veljaven e-naslov, saj deluje sistem na osnovi vašega e-naslova in osebnega gesla. Storitve so cenovno izredno ugodne, saj ni nobenih vzpostavitvenih stroškov niti ni potrebno placevati mesecne pristojbine. Moneybookers obracuna stranki, ki uporablja njihove storitve, samo €0,5 od vsake transakcije.

Vsaka transakcija je zavarovana s podobnimi ukrepi, kot jih imajo bancna nakazila, uporabljajo tudi tehnologijo Secure Socket Layer (SSL) in 128-bitno šifriranje.

Moneybookers/Skrill ugodnosti:

• Takojšen depozit in dvig, torej položite & igrate.
• Moneybookers sprejemajo vse spletne stavnice in poker operatorji.
• Ekskluzivni bonusi za Moneybookers stranke.
• Najnižja cena na trgu za pošiljanje denarja: 1% ali €0.50, kar je pac ceneje.
• Direkten dostop do denarja z Moneybookers Prepaid MasterCard®.
• Podpora uporabnikom 24/7 v 12. jezikih.

Še dodatne bonitete pa Moneybookers ponuja vsem svojim clanov VIP programa: transferji v višini €5,000 ali vec na razlicne internetne strani, prelaganje denarja v razlicnih valutah ter prihranek pri stroških transakcije.

To pa še ni vse. Ugodnosti vkljucujejo tudi neomejen transakcijski limit, povabila na posebne dogodke ter promocije kot so turnirji, cashback kampanje, bonusi in še veliko vec.

Z direktnimi prenosi in takojšnjim obvestilom o placilu, odlicno podporo ter brezplacno registracijo, je Moneybookers zagotovo na prvem mestu v svetu e-denarnic. Poleg tega lahko z Moneybookers racunom placujete tudi na eBayu in narocujete v vec kot 60,000 spletnih trgovinah.
Klikni tukaj, da odpreš svoj Skrill racun!

Bonus 100% do 130€ Bonus koda:STAVNICE