Igrajte odgovorno


Ob udeležbi pri igrah na srečo, vedno obstaja možnost finančne izgube in psihične zasvojenosti. Ta je pogojena s samo naravo določenega človeka, zato je v večini primerov skrb odveč. Prosimo pa, da preberete naslednje napotke:
NAPOTKI ZA VAŠE ODGOVORNO IGRANJE
Igranje naj vam bo v zabavo in veselje, in ne za osnovni vir zaslužka
Zavedajte se, da vsakdo lahko tudi izgubi
Igrajte samo zzneske, ki si jih lahko privoščite
Ne igrajte za sposojen denarSpremljajte porabljena sredstva, pri tem pa vsak pobiralec stav nudi možnost, da si postavite osebni limit.
Igrajte po lastni presoji in odločitvah in ne pod pritiskom
Igrajte v družbi, to naj ne bo edini način preživljanja prostega časa
Ne igrajte, ko se soočate z različnimi problemi kot npr. izgubo bližnjih, boleznijo ipd
Ne igrajte v stanju zmanjšane prištevnosti, pod vplivom alkohola ali opojnih substancOtroci in mladina do 18 let ne smejo igratiČe boste upoštevali navedena dejstva, boste uspešni in ob stavah in drugih igrah na srečo – uživali.Če opazite, da vas stave in druge igre na srečo, motijo pri vsakdanjem delu in jim dajete prednost tudi pred druženji s prijatelji, so to lahko prvi znaki zasvojenosti.V tem primeru obiščite svojega zdravnika, ki bo ocenil stopnjo in vas po potrebi napotil na zdravljenje. Vse igre na srečo namreč lahko povzročijo zasvojenost. Še posebej, če igrate neuspešno, lahko ima le-ta izredno negativne posledice.Zato ne pozabite – najprej zabava, šele nato denar in nikar ne zapostavljajte drugih stvarii v življenju, ki jih radi počnete. Le tako boste uspešno igrali tudi te igre na srečo.
300 € BONUS DOBRODOŠLICE