Neteller

NETELLER

Neteller je spletna bancna storitev pod nadzorom FSA v Angliji. S tem sistemom lahko varno placujete online in opravite polog ali dvig denarja na vaš klasicni bancni racun v trenutku. Sistem je zanimiv tudi za poslovne subjekte, saj lahko tako v online trgovini ponudite obiskovalcem vec možnosti kar se tice placil, hkrati pa znižate stroške e-trgovine.

E- denarnica Neteller je ena najbolj priljubljenih metod prenosa denarja pri vseh poker igralcih in ljubiteljih športnih stav.

Prav tako je Neteller racun primeren za tiste, ki nimajo kreditne kartice, radi pa ga uporabljajo tudi lastniki kreditnih kartic, ki preko interneta zaradi varnosti ne želijo nakupovati z njimi. Dodatna prednost so nakazila med Neteller racuni, ki so opravljena v trenutku.

Podobno kot pri PayPal sistemu tudi tukaj potrebujete le elektronski naslov in geslo, s katerim se prijavite v sistem in že lahko opravljate nakazila ali spletne nakupe. Neteller je na voljo v vec kot 200 državah po svetu in v 40 razlicnih valutah. Neteller je zelo prepoznaven sistem v industriji športnih stav in se pogosto uporablja kot osnovni sistem za nakazila denarja na stavnice in dvig dobickov iz stavnic nazaj na bancni racun.

Posebnost tega online placilnega sistema je možnost pridobitve Neteller MasterCard kartice (Samo za rezidente EU), ki vam omogoca popolno svobodo pri placilih v online in realnih trgovinah po vsem svetu in dvig denarja na bancnih avtomatih.

Vse kar potrebujete za odprtje racuna je vaš veljaven e-naslov, saj deluje sistem na osnovi vašega e-naslova in osebnega gesla. Storitve so cenovno izredno ugodne, saj ni nobenih vzpostavitvenih stroškov niti ni potrebno placevati mesecne pristojbine.

Vsaka transakcija je zavarovana s podobnimi ukrepi, kot jih imajo bancna nakazila, uporabljajo tudi tehnologijo Secure Socket Layer (SSL) in 128-bitno šifriranje.

Neteller ugodnosti:

• Takojšen depozit in dvig, torej položite & igrate.
• Neteller sprejemajo vse spletne stavnice in poker operatorji.
• Ekskluzivni bonusi za Neteller stranke.
• Direkten dostop do denarja z Neteller Prepaid MasterCard®.
• Podpora uporabnikom 24/7 v 12. jezikih.

To pa še ni vse. Ugodnosti vkljucujejo tudi neomejen transakcijski limit, povabila na posebne dogodke ter promocije kot so turnirji, cashback kampanje, bonusi in še veliko vec.

Z direktnimi prenosi in takojšnjim obvestilom o placilu, odlicno podporo ter brezplacno registracijo, je Neteller zagotovo na prvem mestu v svetu e-denarnic. Poleg tega lahko z Neteller racunom placujete tudi na eBayu in narocujete v vec kot 60,000 spletnih trgovinah.

NETELLER

Klikni tukaj, da odpreš svoj Neteller racun!

Bonus 50% do 200€