Ecopayz spletna bancna

Ecopayz je spletna bancna storitev pod nadzorom FSA.Ecopayz je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevane v vseh razvitih zahodnih državah.Ecopayz je rešitev za vse spletne stavnice. Podpirajo ga namreč popolnoma vse, denar pa je v nekaj sekundah varno prenešen iz našega Ecopayzs računa – k ponudniku stav. Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan.

Na voljo so nam različne metode pologov in dvigov. Možno je tudi direktno prejemanje in pošiljanje denarja drugih Ecopayz uporabnikov in podjetij, ki uporabljajo Ecopayz sistem. Ecopayz izdaja tudi debetno kartico MasterCard.

Če bi kdo želel imeti MasterCard debetno kartico, lahto to stori preko Ecopayz računa.. Ecopayz je podobna ‘internetna banka’ kot Skrill,Neteller. . Ecopayz mastercard kartica je Debitna. Razpoložljivost le sredstva,ki jih imamo na Ecopayz računu. Pomeni ne moremo iti v minus. Ko si ustvarimo račun , se logiramo v Ecopayz, kliknemo “EcoCard”, izpolnemo podatke, poskrbimo za dokumente in kartico nam bodo poslali na dom. Letna članarina brezplačno, dvig denarja na bankomatu 1.99%, provizija za plačevanje v drugi valuti znaša 3%, vse ostalo pa je brezplačno

ODPRI BREZPLAČEN RAČUN TUKAJ

Bonus 100% do 100€ Bonus koda:STAVNICE