Avtomati (Slot)

Avtomati ali Slot Machines so znani tudi kot enoroki bandit. Ti avtomati vsebujejo tri, ali več vrtljivih kolesc na katerih so simboli. Vanje vržemo kovanec in jih zavrtimo. Kolesca se naključno ustavijo in vkolikor imamo tri iste simbole v vrsti, smo zmagali. Višina dobitka je odvisna od aparata do aparata in od simbolov, ki smo jih zadeli.

>Prav zato vsak aparat ponuja tabelo “payline” ki nam predstavi simbole in dobitek, vkolikor bomo zadeli določeno kombinacijo.

Tipični payline, ali tabela dobitkov na avtomatu: če dobimo simbol “češnje”, se nam izplača 2 x vrednost žetona. Če imamo dve “češnji”, dobimo 5 x vrednost žetona. In tako naprej… vse do treh rdečih “sedmic”, kar predstavlja 200 x vrednost žetona!

Igramo lahko z enim, dvema in vse do pet žetonov naenkrat. In če nam pri petih žetonih uspe ujeti tri rdeče sedmico – pomeni JACKPOT! Jackpot je ponavadi progresiven, se pravi, izguba drugih igralcev se kupiči, dokler nekdo ne zadene Jackpot in dobi celoten znesek, ki ponavadi gre v tisoče Eurov.

Pri avtomatih ni nobenih posebnih pravil. Tukaj ni strategije in tudi ne matematike. Vse je popolnoma odvisno od sreče.

Ogledamo si lahko še podrobne nastavitve avtomata:

Takole izgleda klasičen avtomat s tremi kolesci. (3 bar).

CREDITS pomeni, koliko denarja imamo na računu.

COINS – s koliko žetoni igramo

BET – za koliko igramo

DENOMINATION – tukaj lahko izberemo za koliko bomo igrali. Kot vidimo, lahko igramo od 10 centov, pa vse do 5€ na žeton.

PLAYER WIN – v tem okencu se izpiše naš dobitek.

Pri večjih avtomatih si lahko še izberemo na koliko vrstic bomo igrali. Skratka, kombinacij je ogromno, sedaj ste na vrsti vi, da vas obišče sreča
Poskusite svojo srečo v tej brezplačni igri: