PaySafe Kartica

Paysafecard je vodilna znamka na evropskem trgu kar zadeva predplacniška placilna sredstva. Predplacniško pomeni, da kartico paysafecard kupiš na enem izmed prodajnih mest 450.000 in nato varno placuješ na spletu. Placilo v spletnih trgovinah 4.000 poteka brez posredovanja osebnih podatkov, bancnih podatkov in podatkov kreditne kartice. Placevanje s kartico paysafecard je že 13 let najbolj varen nacin placevanja zabavnih vsebin na spletu. S kartico paysafecard placuje okoli 2 milijona ljudi na mesec.

Prednosti gotovinskega placevanja – predplacniške rešitve – PaySafe Kartica

Preberi vec o kartici paysafecard

Pri predplacniškem placevanju je vsekakor prednost zelo majhna možnost zlorabe. Zakaj? Ker vam pri placevanju ni potrebno razkriti kreditne kartice oz. številke vašega bancnega racuna ali ostalih osebnih podatkov.

Potrebujete le dobroimetje (dobroimetje lahko pridobite z nakupom Paysafecard kartice na bencinski crpalki, trafiki, preko Monete ali nakazilom na TRR) s katerim potem varno kupujete na spletu.

Dobroimetje na vaši kartici pa lahko porabite tudi za prenos denarja na vecino spletnih stavnic širom spleta. Spletni sistem PaySafe card je iz dneva v dan bolj priljubljena metoda placevanja preko spleta.

Kartica ima omejeno nominalno vrednost, za katero jamci poslovna banka, ki kartice izdaja. Vsaka kartica je zašcitena s 16-mestno PIN kodo in geslom. Po uporabi jo odvržemo in po potrebi kupimo novo. Preko spletnega brskalnika (brez dodatne programske opreme) omogoca tudi vpogled v stanje in porabo. Za vecje zneske lahko uporabimo po vec kartic skupaj (do 10 kartic, kar znese 1000 evrov). Dodatnih stroškov za transakcije ni, prav tako placilni sistem Paysafecard ni seznanjen z vsebino nakupa. V primeru, da pri placilu pride do menjave valut, se upošteva veljavni tecaj banke, ki izdaja placilno kartico na dan placila. Veljavnost kartice je 2 leti od datuma izdaje.
Po podatkih paysafecard.com so v letu 2006 prodali že 4 milijone kartic. Kartice prodajajo na vec kot 80.000 prodajnih mestih v Avstriji, Nemciji, Sloveniji, Veliki Britaniji, Grciji, Španiji in drugih evropskih državah. V tujini je že vec kot 2000 trgovcev, ki kartico sprejemajo, pospešeno pa le-te v svoj tabor vabijo tudi v Sloveniji.
Rešitev za vse tiste torej, ki nas mika nakupovanje z naslonjaca, ne želimo pa v širni splet pošiljati številke našega, že tako ubožnega, bancnega racuna.

Bonus 100% do 25€