BONUSI

 

Kaj je bonus?

Bonus je dodatna količina kredita, ki ga dobimo na stavni račun s strani stavnice, ob prijavi ali ob kakem drugem dogodku in je namenjen stavam.

Zakaj dobim bonus?

Bonus je vrsta nagrade, s katero si želi stavnica pridobiti čimveč potencialnih strank, ki jim dolgoročno prinašajo dobiček.

Na kaj moram biti pozoren pri bonusu?

Pri bonusih moramo biti zlasti pozorni na pravila, ki veljajo za določen bonus (BONUS RULES). Pri tem so važni naslednji podatki:

a) ROLOVER To je vrednost, ki nam pove, kolikokrat moramo staviti bonus, preden ga lahko dvignemo. Paziti moramo ali pravila od nas zahtevajo, da poleg bonusa stavimo tudi polog (DEPOSIT).

b) ONLY WINNINGS CAN BE WITHDRAWN To pomeni, da je bonus namenjen samo za staviti, in da lahko dvigamo samo dobiček, ki ga z bonusom ustvarjamo.

c) MAX… Kolikšen je maksimalen bonus, ki nam ga stavnica prizna.

Primer: stavnica na m ob prijavi prizna 10% pologa, vandar max 30€. To pomeni, da nam bodo za nakazanih 100€ priznali 10€ bonusa, za 300€ priznajo 30€, za 500€ pa namesto 50€ (10% od 500€ = 50€), pa samo 30€.

d) MINIMUM DEPOSIT to je minimalen polog, ki ga zahteva stavnica, da smo upravičeni do bonusa.

Katere vrste bonusa poznamo?

Poznamo več vrst bonusov:

a) DEPOSIT BONUS je bonus, ki ga dobimo ob prvi prijavi in je navadno določen % deposita.

b) RELOAD BONUS je bonus, ki ga dobimo ob ponovnem nakazilu. Tudi ta je določen glede velikosti nakazila.

c)REFER A FRIEND je bonus, ki ga dobimo, ko stavnici pripeljemo novega člana in se ta registrira ter na svoj račun nakaže denar. Ponavadi sta do bonusa upravičena oba igralca, lahko pa ga dobi le tisti , ki je dobil novega člana.

d) FREE BET gre za promocijo, kjer nam stavnica ponudi zastojn stavo v določeni vrednosti.

e) Različni drugi bonusi, glede na dogodke in ostale promocije (Olimpijske igre, Svetona prvenstva, posebne priložnosti…).

Seznam stavnic in aktualnih bonusov, ki jih ponujajo na vaše prvo vplačilo.
Za vašo varnost priporočamo, da za svoj glavni igralni račun in seveda tudi surebet-e, uporabljate le navedene stavnice, ki so mednarodno ocenjene kot A oz. A+ stavnice. Pripisan je tudi bonus, če npr. piše Sport: 100% bonus 50€ , potem to pomeni, da boste ob vplačilu 50€, prejeli 100% bonus v višini 50€. (100€ na računu). Če vplačate manj, pa sorazmernjo manjši bonus. Ob vplačilih nad 50€, pa vseeno lahko prejmete max. 50€. Podrobnejše informacije in pogoje za bonus preverite na stavnici.

Najboljši Bonusi in Zastonj stave ta hip

Bonus 100% do 25€

NOVO: Kako do bonusa 25€ za nove igralce na stavnici Bet365.

Za pridobitev bonusa je zahtevan minimalen depozit 5€ in 1x vplačana stava.
Upoštevajo se omejitve na minimalne kvote, stave in vplačilna sredstva. Vračilo izključuje stavni bonus. Veljajo časovni limiti ter pravila ter pogoji.

Seznam stavnic in aktualnih bonusov, ki jih ponujajo na vaše prvo vplačilo.
Za vašo varnost priporočamo, da za svoj glavni igralni račun in seveda tudi surebet-e, uporabljate le navedene stavnice, ki so mednarodno ocenjene kot 4 oz.5 stavnice. Pripisan je tudi bonus, če npr. piše Sport: 100% bonus 50€ , potem to pomeni, da boste ob vplačilu 50€, prejeli 100% bonus v višini 50€. (100€ na računu). Če vplačate manj, pa sorazmernjo manjši bonus. Ob vplačilih nad 50€, pa vseeno lahko prejmete max. 50€. Podrobnejše informacije in pogoje za bonus preverite na stavnici.

300 € BONUS DOBRODOŠLICE 50% do 200€ Izkoristite Bet At Home BONUS v vrednosti 200 € 1. Kliknite na gumb spodaj in se registrirajte na Bet at Home 2. Po uspešni registraciji nakažite na vaš Bet at Home stavni račun poljubni znesek in uporabite kodo FIRST. Bet at Home stavnica vam bo ob prvem vplačilu in uporabi promocijske kode FIRST na vaš stavni račun dodala 50 % vplačanega zneska. POMEMBNO: V kolikor želite izkoristiti maksimalen BONUS, t.j. 100 €, morate ob prvem vplačilu nakazati najmanj 200 € na vaš stavni račun. 3. Pred izplačilom morate pridobljen bonus vsaj 4x obrniti.

 

Bonus 100% do 122€ Aktualen začetni bonus je do 122 EUR.

 

Bonus 100% do 130€

100% bonus dobrodošlico do 130€. Za unovčitev bonusa se morate najprej prijaviti na spletno mesto . Na strani “My Account” vnesite zahtevane podatke in naložite denar. Bonus po takoj dodan k vašemu kontu.

Za 130 EUR bonusa vnesite bonus kodo: STAVNICE

Bonus 100% do 100€ Aktualen začetni bonus je do 130 EUR. a 100 EUR bonusa vnesite bonus kodo:STAVNICE