Srečke (Scratchcards)

Srečke (Scratchcards)
8Srečke, ki jih kupujete v vaši priljubljeni loteriji, lahko sedaj zamenjate za virtualne. S to razliko, da so tukaj dobitki neprimerno višji. Pri igri ni nobenih posebnih pravil, prav tako ne boste iskali kovanca, s katerim boste odstranili premaz, prstov si ne boste umazali, če se vas pa drži sreča, pa vam priporočamo nakup! Srečke lahko kupite v vsaki spletni stavnici ali kazinoju. Srečka izgleda približno takole. Sicer imajo različni prodajalci tudi različne srečke, ampak postopek je povsod isti. Kupimo srečko, ki nas stane 1€, v roke dobimo virtualni kovanec, s katerim odstranimo premaz. Če nam je še to preveč, kliknemo na AutoScratch, ki to naredi namesto nas. Srečka je dobitna, če na njej najdete tri iste simbole, ali zneske.

Nakup srečk

V našem primeru ne vemo, če bi zadeli ali ne, saj imamo še dve polji zakriti. Morda se prav pod njima skrivajo zneski 25.000€ ali morda celo 125.000€.

Sedaj ste na vrsti vi. Ko boste hodili po spletnem kazinu, si kupite eno od teh in kdo ve… morda vam bo prav takšna, kot je na sliki prinesla velik dobitek.

Kje lahko kupim srečko ?Unibet