Odprimo stavni račun


Finance čakajo na svojo prvo stavo, mi pa moramo medtem odpreti še prvi stavni račun pri enem izmed ponudnikov. Vsaka stavnica se po ponudbi in funkcijah razlikuje od druge, zato se bomo v našem primeru osredotočili na tiste – primerne za začetnike. Odvisno je tudi od tega, če vam angleščina predstavlja težavo in bi raje igrali nekje, kjer je vse v domači slovenščini. Priporočamo, če vam angleščina ne predstavlja težav, da pričnete na stavnici Bet365 in kliknete tukaj za navodila. Če bi raje pričeli v slovenščini, pa vam bomo v naslednjih vrsticah predstavili stavnico Bet-at-home. Vi seveda lahko izberete katerega od drugih, ki smo jih navedli tukaj. Le pri teh vam lahko iz lastnih izkušenj zagotovimo, da boste pošteno nagrajeni za svojo zvestobo in ni neprijetnih presenečenj pri izplačilih.

Najprej kliknite na tukaj in preusmerjeni boste na njihovo spletno stran, ki je v celoti v Slovenščini!

Postopek registracije je izredno enostaven in v nekaj minutah boste pripravljeni na igranje. Za začetek naj omenimo še izredno pomemben podatek, da vam bo vsaka stavnica ob prijavi in prvem vplačilu ponudila bonus! To pomeni, da vam bodo poklonili del začetnega kapitala, s katerim lahko stavite. Višina bonusa je pri vsaki stavnici različna, zato vam priporočamo, da obiščete našo sekcijo testiranih stavnic, kjer smo navedli vse bonuse. Ti veljajo za prvo vplačilo, nekateri vam bodo tudi ponudili bonuse ob vašem rojstnem dnevu, in podobno.

Ampak, v našem primeru se bomo osredotočili na Bet22 in njihov 15€ Freebet. To pomeni, če vplačamo 15€ na prvo stavo, nam bodo v primeru, da smo jo izgubili, povrnili izgubo.

Torej, odprimo svoj prvi stavni račun. Če kliknete tukaj , boste prispeli na stran za registracijo, ki jo izpolnete v treh minutah.


ODPRITE SVOJ PRVI RAČUN

Stran je izredno pregledno zasnovana, zato ne boste imeli nobenih težav. Vpišite svoje Ime, priimek in elektronsko pošto (ta mora biti delujoča). Izmislite si uporabniško ime in geslo, ki ju boste vpisali vedno, ko boste želeli dostopati do svojega računa. Zato si ju zapišite na varno mesto in skrbno hranite. Za valuto izberemo “Euro”. Vpišite še svoj rojstni datum, naslov in obvezno eno telefonsko številko. Odklukajte okence, da ste stari nad 18 let in da želite prejemati posebne ponudbe za člane.
S klikom na “POŠLJI”, je registracija zaključena. Sila enostavno, a ne ?

Preverite svojo elektronsko pošto, saj vam bodo poslali podatke na ta naslov, vključno z potrdilom, na katerega morate klikniti. S tem boste potrdili svojo identiteto.S tem ste postali polnopravni član stavne družine Expekt, račun je odprt, vse kar vam preostane je le, da vplačamo osnovni kapital na naš račun. V našem primeru bomo vplačali 50€.

Bet22   sicer podpira Neteller račun, vendar njihova politika ne dovoli prvega vplačila preko Neteller, če želimo prejeti bonus! To pomeni, da boste morali za prvo vplačilo uporabiti kreditno kartico, ali Paysafe!.

Da se vpišemo v svoj račun, v levem zgornjem kotu Unibet spletne strani, vpišemo svoje uporabniško ime in geslo, ki smo ju navedli ob registraciji. S klikom na “Prijava”, bomo vstopili.

Prijavni kvadrat izgine in pojavi se vaše uporabniško ime s številko računa v oklepaju in stanje vašega računa v €. Sedaj najverjetneje izkazuje 0€, saj bomo šele sedaj vplačali prvi znesek.
Desno od vašega uporabniškega imena, se prikaže sledeči kvadrat: Kot vidite, s temi funkcijami upravljate s svojim računom. Kliknemo na “nakazilo” in prikaže se nov ekran. Izberemo način vplačila – kreditne kartice, skrill,neteller, Paysafe… V našem primeru bomo uporabili predplačniško Paysafe kartico.

Odpre se novo okno, v katerega vpišemo, koliko denarja bomo nakazali. Minimalni znesek je 1€, maksimalni pa 1000€.

S klikom na “NADALJUJ”, boste preusmerjeni na spletno stran Paysafe, kjer boste vpisali podrobnosti o kartici.

Ob celotnem vplačilu si Unibet ne vzame nobene provizije.

Takole, vplačilo je uspešno prenešeno na stran Unibet, ki sedaj izkazuje stanje “50€”.

S tem je celoten postopek registracije in prvega vplačila zaključen. Postopki registracije so več ali manj isti pri vseh stavnicah in kazinojih. Čas je, da sklenemo prvo stavo. Pripravljeni ?

>> SKLENITE SVOJO PRVO STAVO >>

Bonus 100% do 25€