Zakaj Staviti Preko Spleta?

Stave preko spleta so zelo varen in diskreten nacin vplacevanja športnih stav. Spletne stavnice nam ponujajo vplacila brez limitov (ali pa so ti izredno visoki), vse pare lahko vplacujemo samostojno brez omejitev. Ažurnost dogodkov in kvote so v vecini primerov boljše vse to predvsem zaradi velike konkurence števila spletnih stavnic. Hitra so tudi vplacila in izplacila. Ne placujete nobenih davkov in provizij na dobitke ali vplacila. Dražava ne ve in nikoli ne bo vedela, koliko ste zaslužili ali zapravili na spletni stavnici.

Ce imamo stvari urejene in povezane preko spletne denarnice kot je naprimer Skrill/Moneybookers so izplacila v vecini primerov realizirana v roku 24 ur, dobitke pa lahko potem neobdavceno in brez vednosti države dvignete na bankomatu z predplcaniško kreditno kartico, ki jo lahko pridobite z registracijo na spletne denarnice.

Ker je konkurenca na trgu spletnih stavnic velika, se le te borijo, da bi vas pridobile na svojo stran tako, da nenehno ponujajo razlicne promocije, zastonj stave in bonuse dobrodošlice. Na ta nacin lahko svoj zacetni kapital kar se da hitro povecate že na zacetku in to veliko lažje.

Velika vecina spletnih stavnic ima urejeno tudi službo za podporo uporabnikom. Kadarkoli jim lahko pišete ali kaj vprašate preko emaila ali telefona.

Velika prednost spletnih stavnic pa je seveda tudi dostopnost. Stave lahko vplacate vseposod kjer je na voljo dostop do spleta. Vecina spletnih stavnic ima tudi lepo urejeno vplacevanje preko mobilnih telefonov in tablic.V živo pa lahko spremljate tudi vse rezultate tekem, ki ste jih stavili. Ogromno stavnic pa zadnje case popularne stavne dogodke prenaša tudi v živo z zvokom in sliko. In seveda da ne pozabimo na polaganje stav na tekmo v casu ko se le ta že odvija ( LIVE BETTING).

Prihranjen pa je tudi denar in cas za pot do trafike ali bencinskega servisa, kjer bi sicer vplacali vaše stave.

V kolikor smo Vas prepricali v stave preko spleta Vas vabimo na stran OPIS SPLETNIH STAVNIC, kjer si lahko preberete vec informacij na to temo.