William Hill Poker

PODVOJITE VAŠE PRVO VPLAČILO BONUS DO 1.500 € + 10 € ZA STRANSKE IGRE

1.Prenos – Namestite programsko opremo William Hill Pokra
2.Prijavite – Odprite svoj račun William Hill Pokra
3.Vplačajte – Uživajte v ugodnostih za nove igralce

William Hill Poker ponuja spletni poker na vrhunski ravni v igralniški industriji, z najboljšim programom VIP in s stalnimi promocijami in turnirji. V kombinaciji z vrhunsko programsko opremo in nagrajeno službo za pomoč uporabnikom, ki je voljo 24 ur na dan, je za spletni poker William Hill edini pravi cilj.

William Hill Poker ponuja vsak mesec več kot 20 milijonov $ zajamčenih nagrad, kot tudi vrsto razburljivih turnirjev v živo (na kopnem), igre za denar (cash games) in nešteto bonusov. Ko gre za spletno igralništvo, ni druge izbire.

William Hill Poker ohranja varnost in zaščito igralcev s pomočjo potrjenih, preizkušenih in zaupanja vrednih varnostnih ukrepov. Spletni poker je popolnoma nadzorovan, z varnimi transakcijami in prijazno službo za pomoč uporabnikom v več jezikih.

Za najbolj razburljiv Texas Hold’em, Omaha in 7-card Stud na spletu ali kjerkoli, uživajte v igrah in na turnirjih, ki že potekajo na eni od slovenskih najboljših poker strani!
Igraj na različnih platformah – uživaj v isti neverjetni William Hill Poker izkušnji na tvojem PC-ju, Mac, mobilni ali tablični napravi popolnoma brezplačno.

Igre se začnejo vsako sekundo – nikoli ne čakaj na akcijo zahvaljujoč čisto novim turnirjem in denarnim igram, ki se pravkar začenjajo. Tega ne smeš zamuditi!