Rezultat in izplačilo dobitka

Stavili smo, sedaj samo še držimo pesti, da smo stavili pravilno. Če le imamo možnost, bomo tekmo zagotovo spremljali preko medijev, če ne, pa bomo o rezultatu obveščeni kmalu po tekmi. Kako ?



Poglejmo.Rezultati so v večini na voljo že nekaj minut po tekmi. Le v primerih, ko gre za kakšno manjšo in oddaljeno tekmo (npr. bližnji vzhod), bo treba počakati tudi kakšen dan. Vendar so takšni primeri redki.Svojo stavo poiščemo v rubriki „Zgodovina“. Zadnja sklenjena stava je na vrhu tabele. Če smo zadeli, bo ob stavnem listku pripisan tudi dobitek. Za primer takšnega stavnega listka si oglejmo:Kot vidite, smo tukaj stavili na 8 nogometnih tekem hkrati, z vložkom 21€. Ker smo zadeli vseh 8, v sistemu 4/8 (kar pomeni, da moramo zadeti vsaj 4, da prejmemo dobitek), je naš skupni dobitek znašal kar 116,73€!!! Ni slabo za nekaj minut dela. Takšne obresti nam ne nudi nobena banka.Z našim rezultatom smo zadovoljni in znesek si bomo sedaj izplačali na naš osebni račun. Vi boste seveda najprej morali najprej izpolniti pogoje za bonus in boste denar dvignili nekoliko kasneje. V ta namen bomo uporabili isto funkcijo, kot smo vplačali prvo nakazilo na 1xbet. Tokrat bomo izbrali funkcijo pod njim, ki se imenuje „DVIG“.Dvigujemo lahko naenkrat od 10€ do 5000€.  Za izplačilo pa lahko izberemo Skrill račun, kreditno kartico, ali vpišemo podatke našega transakcijskega računa.Denar bo viden v roku nekaj ur do nekaj dni. Za prvo izplačilo je vedno potrebno več časa, zaradi preverjanja podatkov.Denar je torej na našem računu. Z zadovoljstvom ugotavljamo, da je tovrsten način igranja iger na srečo veliko bolj učinkovit od vsega drugega, kar smo poznali do sedaj. Nihče ne trdi, da boste s tem načinom obogateli, ampak če boste stavili preudarno in ne boste pohlepni, bo zadostovalo vsaj za vsakoletne počitnice v tropskem raju. Odvisno kako stavite in koliko denarja boste vložili v te igre.Ob tem naj vas opozorimo, da boste celoten znesek prejeli neobdavčen! V državi kjer prebivate, preverite kako je s temi dohodki, saj jih boste morda morali prijaviti sami!Upamo, da vam je naša kratka predstavitev športnih stav pomagala pojasniti enostavnost in učinkovitost tovrstnih iger na srečo. Kot vidite, je bolj kot sreča pomembno znanje matematike in uporaba logike. Na kaj staviti, pri kakšnih kvotah in koliko. Na koncu lahko samo še upamo, da bo naše priljubljeno moštvo upravičilo naše zaupanje.Igralci uporabljajo ogromno različnih strategij, razen te osnovne, ki smo vam jo opisali v tem članku. Sproti bom objavljali aktualne, ki se v praksi izkažejo za učinkovite. Oglejte si seznam strategij za športne stave in stavne borze.
Pomnite
Do sedaj smo se dotaknili klasičnih športnih stav, vedite pa, da vam igranje na stavnih borzah ponuja še veliko več možnosti za zmago, saj lahko stavo prodate z dobičkom še pred koncem tekme, ali enostavno zmanjšate izgubo, če bi šlo kaj narobe. Zato vam priporočamo, da se osnov stav naučite na klasični stavnici, ko boste imeli dovolj izkušenj, pa se naučite trgovanja na stavnih borzah. Vse, kar potrebujete za uspešno igranje športnih stav, najdete vsakodnevno pri nas. Rezultati v živo, prenosi tekem tudi če jih ni na televizijskih ekranih in še in še…