Stava na neodločen rezultat

Vsak, ki je že kdaj stavil na nogometno tekmo, lahko pritrdi, da ga je že mnogokrat presenetil neodločen rezultat. Zakaj torej ne bi stavili nanj, saj ponuja tudi visoke kvote ?

Sklenimo sistemsko stavno – npr. 4 od 8. Se pravi – vsaj 4 tekme moramo zadeti, da prejmemo dobitek. Pri takšnem sistemu boste morali vplačati dokaj velik znesek, saj je potrebno skleniti 70 kombinacij po 0,50€ na listek. Skupen vložek je torej 35€. Pri 35€ vplačila za sistem 4/8 in povprečni kvoti na neodločen izzid X=3.20, prejmete pri štirih pravilnih svoj vložek + majhen dobiček.

pri 5 pravilnih rezultatih okoli 230€ dobička
pri 6 pravilnih rezultatih okoli 750€ dobička
pri 7 pravilnih rezultatih okoli 1800€ dobička
pri 8 pravilnih rezultatih okoli 3600€ dobička

8 pravilnih je skoraj nemogoče, ampak nikoli se ne ve. Sedaj zagotovo mislite, da je težko zadeti neodločen rezultat, ampak samo pomislite, kolikokrat vas je prav ta izzid presenetil in vam spodnesel uspešno stavo. Tisti, ki se ukvarjajo s to strategijo že dalj časa, so razvili odličen občutek in živijo s tem prav lepo. Za primer – Nemška 1.Bundesliga – na 13.dan so bile tri tekme neodločene, v 2.Bundesligi pa kar štiri. In če samo te kombinirate z drugimi ligami in tekmami, je teh tekem ogromno.

Priporočamo vam, da to strategijo uporabite še posebej takrat, ko favorit igra zdoma, saj ponavadi takrat sledi neodločen rezultat. Pred stavo preverite statistiko in poiščite ekipo, ki v gosteh ponavadi doseže največ neodločen rezultat. Igrate lahko na kateri od priporočljivih stavnic

Bonus 100% do 100€ Bonus koda:STAVNICE