Sistemske stava

Sistemske stave so, tako kot kombinirane stave, napoved več izzidov tekem naenkrat. S tem si zvišamo skupno kvoto, vendar za razliko od kombinirane stave, pri sistemu ni nujno zadeti vseh tekem, da bi dobili dobitek.

Sami izberemo koliko jih bomo zadeli, a od tega je odvisna višina našega dobitka. V tem primeru smo se odločili za 4 nogometne tekme – z zmago domačina, in sistem 3/4. To pomeni, da morajo biti vsaj tri izbire pravilne, da dobimo izplačan dobitek. Višina tega je odvisna od pomnoženih dobitnih kvot med seboj. Če bi zadeli vse 4, bi naš dobitek znašal 75,04€.

Pazite, za sistemske stave namreč potrebujete nekaj več finančne zaloge, saj je treba skleniti več stav, ki so znotraj sistema. To bo naredil računalnik namesto vas, a plačali boste vi. Pri sistemu 3/4 mora skleniti 4 stave, saj le tako pokrijemo vsaj tri zmage med seboj. Določimo višino zneska na stavo (2€) in vidimo, da je skupen vložek 8€.

Sistemi so veliko bolj finančno varni od kombiniranih stav.

Lahko bi igrali tudi sistem 2/4, kar bi pomenilo, da moramo vplačati 6 stav, vendar bo dovolj če zadenemo le dve in že prejmemo dobitek. Ta bo nižji kot če bi se odločili za bolj tvegano stavo 3/4.

Obstaja več vrst sistemov, potrebujemo pa vsaj 3 stave, na katere bomo igrali. Maksimalno število stav je odvisno od posamezne stavnice, nekateri pa ponujajo tudi vse do 15 stav v sistemu. Tako lahko igramo 2/15 pa vse do 14/15.

Zraven tega obstajajo še lucky in patent stave, kjer računalnik avtomatsko sklene tri enojne, tri dvojne in eno trojno stavo. Dobitek pa je odvisen od števila pravilnih napovedi.

Bonus 100% do 100€ Bonus koda:STAVNICE