Sigurne Stave

Sigurna stava-shure bet-arb, vseeno obstaja, vendar je njena “narava” čisto drugačna. To je stava kjer stavimo na oba izida oz. pri nogometu na vse tri ali v različnih tekmovanjih celo na več izidov in s tem ustvarimo minimalen profit zaradi različnih kvot, ki jih ponujajo različne stavne hiše.

primer: Start Your Free Trial Now!nogomet U/O (več ali manj kot 2,5 gola)

stavna hiša A: manj-1.8 več-2.1

stavna hiša B: manj-2.0 več-1.9

zberemo najvišje kvote: manj pri stavni hiši B-2.0 in več pri stavni hiši A-2.1.

znesek je treba le še enako porazdeliti: vložek=100€

stavna hiša A-2.1= 48,78€

stavna hiša B-2= 51,22€

kot vidimo smo znesek 100€ razdelili glede na kvoto, ne glede na izid tekme pa zaslužimo 102,44, kar je 2.44%, kar se na večjih zneskih že lepo pozna.

To je sigurna stava, za katero pa ne ve veliko ljudi.

Če se boste odločali za ta sistem, vam predlagam, da plačate tako imenovan arb software, ki vam bo pomagal najti takšne situacije kjer kvote nihajo in so odstopanja še večja lahko tudi do 20% ali več.

več o tem lahko preberete v “sports arbitrage” sekciji.

Kakorkoli, predlagam da si odprete čim več stavnih računov pri čim več stavnicah, ter si zagotovite bonuse in zastonj stave ki jih ponujajo. Najboljši način za polog na stavnice je PAY SAFE card, ki je tudi najhitrejši in pa Neteller, ki pa je obvezen za “sports arbitrage trading” saj je prenos denarja z ene na drugo stavnico eden najpomembnejših faktorjev pri trgovanju.

Veliko sreče!

sports arbitrage trading

kaj morate vedeti o trgovanju?

katere stavnice izbrati?

koliko kapitala potrerbujete?

prenos denarja?

kater software uporabiti?

in na zadnje čemu se izogibati in na kaj biti pozoren?

katere stavnice izbrati?nekatere stavne hiše vas rade vidijo ko nakažete denar in ko ga izgubite ko pa dobivate vam kaj kmalu pokažejo vrata, moram priznati zato še raje igram pri njih in trgam jabolka z njihovih dreves, to predlagam tudi vam ker so zelo radodarni z bonusi. Večino teh stavnih hiš sem dodal na stran. So pa stavne borze kot betfair, ki jim ni mar če dobite ali izgubite ker živijo od 5% neto dobitka ki vam ga izplačajo, kar pomeni več kot boste zadeli raje vas bodo imeli. In pa seveda nepogrešljivi 1xbet, ki je vrjetno najbolj spoštovana in najbolj znana stavna hiša, tu pa je še azijski pinnacle 1xbet prav tako se razveselijo vsakega stavca tako rekreativnega kot profesionalnega ki igra eno tekmo za 5000€. To so stavnice, ki jim lahko zaupatevse najdete na moji strani. Zapomnite pa si razen pri navedenih čim prej poberite bonuse in zastonj stave ki jih lahko na drugi strani pokrijete na betfair-u, pinnaclu…

Koliko kapitala potrebujete:

ni pravila, sam sem začel z 100€ in kmalu z pomočjo bonusev prišel na 300€, ko sem videl da stvar deluje sem se opogumil in vložil 3000€ iz katerih lahko na mesec naredim približno 20-30% s pomočjo strani ki mi to omogočajo, do njih pridem kasneje. Ne vrjamite da lahko vsak dan naredite 2% ali več, oz. lahko bi če bi stavnice denar izplačale tako hitro kot ga prejmejo, vendar pa je v praksi treba na denar čakati dan ali dva da ga prejmete na Moneybookers, razen stavnice ki jih najdete tukaj izplačajo v roku 24 ur.

Predlagam vam, da začnete z manjšimi vsotami, poberite jim bonuse, navadite se na strani, pridobite si samozavest.

prenos denarja:

kot sem že omenil za nakazilo paysafe card in nato netller, preverjeno najhitrejša možna opcija, če vam ne diši poslovanje s kreditno kartico.

kateri software oz. stran uporabiti za iskanje sigurnih stav:

kateri je najboljši in hkrati najcenejši?

-http://rebelbetting.com/

Bonus 50% do 200€