Over 1.5 strategija za stavnice

Over 1.5 strategija za stavnice
In še različica strategije Over 1.5, ki jo lahko uporabljate na klasičnih stavnicah. Veliko elektronskih sporočil prihaja na naš naslov, če je res nujno potrebno igrati na stavni borzi. Ne, ni potrebno. Tudi stavna borza kot je Betfair, ponuja okrnjeno število tekem, ki se lahko igrajo V živo. Tako je včasih tudi zapriseženemu Betfairovcu potrebno uporabiti klasično stavnico. Seveda lahko stavite tudi vnaprej, a to prinaša določen riziko in ne le to – tudi kvote bodo precej manjše. Sicer pa je izbira vaša. Over 1.5 pomeni, da bomo na tekmi videli vsaj dva gola. Verjetno vam je znana klasična Over/Under 2.5 stava, vendar večina tekem producira vsaj dva gola. Tako je ta strategija veliko bolj uspešna od Over/Under 2.5. In tako bomo si ogledali kaj je potrebno storiti in seveda – kje sploh lahko igrate.
Odvisno od tega, katera stavnica je vaša priljubljena, si oglejte izbiro. Ko je tekma V živo (In-play ali Live) poiščite opcijo Over 1.5, ali 2 goals or more. Over 2.5 tukaj ne pride v poštev! Po naših izkušnjah je tovrstna izbira na Interwettnu. Stran sicer ne ponuja video prenosa, zato pa so live kvote višje kot pri konkurentu Bwin. Stavnica je izredno popularna predvsem v Grčiji in Švici, ampak je tudi veliko Slovencev že odkrilo njen čar. Oglejte si praktičen primer:
Over Under Strategija Nogomet
Kot vidite, gre za tri tekme, ki so bile istočasno na voljo v živo. To je precej pogosto predvsem ob večerih, kjer boste lahko Over 1.5 oz. 2 goals or more kvote med seboj celo kombinirali. Tega vam tudi Betfair ne ponuja. Tako je možno brez težav sestaviti kombinacijo s kvoto 2 in igrati tudi sisteme (2/3…).

Kvote se pričnejo pri 1.10 za 2 gola ali več. Ker smo bili v izbiro 99% prepričani, samo stavili kar kmalu po začetku tekem. Tekma Milton Keynes – Colchester nas je presenetila z zgodnjim golom v prvih minutah. Zato je kvota padla na 1.05. Vseeno vredno staviti, če jo kombiniramo. In tako smo sestavili tri tekme s skupno kvoto 1.32. Seveda bi bila ta kvota še višja, če bi nekoliko počakali. Vse tri tekme so bile v našem primeru dobitne!

Kot rečeno, če boste stavili vnaprej, poiščite v pod-stavah opcije Over 1.5 goals, ali 2 goals or more, to je povsem identično našemu sistemu na Betfairu. Prav tako jih poiščite v živo in jih morda kombinirajte med seboj. Še posebej bodite pozorni na tekme, kjer sta napovedana vsaj dva zadetka, prvi polčas pa je minil brez zadetkov. Te kvote so na voljo od 1.70 in morda še več! In neredko boste doživeli pozitivno presenečenje.

Interwetten vam ponuja 50% bonus na prvo vplačilo vse do 111€!!! Vredno izkoristiti…
ali izberite kakšno drugo priporočljivo stavnico

Bonus 100% do 130€ Bonus koda:STAVNICE