Live Back Under 2.5 na stavni borzi Betfair

Live Back Under 2.5 na stavni borzi Betfair
strategy_soccer1Enostavna, a učinkovita stategija, ki se uporablja na stavnih borzah, saj tam dobite tudi do 90% višje kvote kot pri klasičnih stavnicah in zaradi nihanja kvot lahko med igro sami kreirate perfekten Surebet. (stava, pri kateri ne morete izgubiti) Pogoj za uspešno uporabo te strategije je, da lahko na tekmo stavite Live in play, kar pomeni – v živo – med tekmo in jo lahko tudi spremljate preko televizijskih ekranov, ali drugih prenosov. Najti morate tekmo, kjer je že padel en gol. Se pravi je rezultat 1-0, ali 0-1. Dobro je, če v tem času vodi favorit.
Tekmo gledate in če malo pred polčasom vidite, da ne bo več padel gol (to se seveda lahko zgodi, a v večini obe ekipi želita nadaljevati borbenost šele po polčasu), uporabite svoj račun, ki ga imate na spletni borzi (ne stavnici!).

Tam boste stavili na rezultat “BACK – UNDER 2,5”, kar pomeni, da ste prepričani, da ne bosta padla več kot dva gola. Idealno je, če se to zgodi v 40. minuti. Kvote so takrat visoke, kot npr. pri tekmi AC MILAN – LECCE, kjer je Milan vodil 1-0 v 40.minuti, kvota pa je bila 2,60!

V polčasu se kvote ponavadi drastično spremenijo. Še posebej za več kot 2,5 ali manj kot 2,5 gola. (Over / Under). V naši igri AC MILAN – LECCE, je padla kvota iz 2.60 na 2.24. Perfektni pogoji za Surebet.
Sedaj stavimo “LAY – UNDER 2,5” kar pomeni, da stavimo proti temu, da bosta padla samo dva gola.
In s tem smo si naredili svoj lastni surebet, saj smo pokrili vse možne izzide in nam je vseeno, ali bo ostalo pri 1-0, ali pa bo končni rezultat 5-0, ali katerikoli drugi. Najbolje je, da stavimo toliko, da v obeh primerih dobimo isti znesek. Za to uporabimo kalkulator. Pri 4-ih € vložka, v vsakem primeru prejmete med 0.70 in 1€ dobička, ali cca. 20% vložka. To je ogromno, če stavite še več kot le 4€.

KJE LAHKO ZASLUŽITE S TO STRATEGIJO ?

Igrajte na stavni borzi Betfair.

Bonus 100% do 122€