Čas je za prvo stavo

Nestrpni? Prva stava je pred vami. Sami boste odločili na kaj boste stavili. Naj poudarimo, da obstaja ogromno različnih strategij, kombinacij in sistemov, ki jih bomo bolj podrobno obdelali kasneje. Zaenkrat se osredotočimo na najbolj enostavno – enojna stava na zmago
  To pomeni, da si bomo izbrali tekmo in poskusili zadeti zmagovalca. Če bo naša izbira pravilna, bomo prvič naredili dobiček. S časom boste preleteli še druge možnosti, ki jih ponujajo stavnice, a zaenkrat naj bo ta najbolj enostavna.Če ne veste na kaj bi stavili, si bomo pomagali z enostavnim trikom… „plonkanjem“. Vsakodnevno napoved za nogomet, tenis in še kakšno drugo zanimivo tekmo, najdete vedno na naši strani! Preverite forum in poklepetajte z drugimi uporabniki.In vi? Kateri šport radi spremljate ? Kaj vas veseli ? Katere ekipe morda poznate ? Temu primerna naj bo vaša izbira. Vkolikor boste poskušali kar tako, na srečo, boste morda zgrešili, a nič hudega. To je šele vaša prva stava.
Že na prvi strani 1xbet-a se nam izriše siva tabela z različnimi športnimi zvrstmi. Na kaj bomo stavili ? Odločimo se sedaj… Izberimo izredno razširjen šport, ki ga vsi poznamo in imamo radi – nogomet.
S klikom nanj, se nam tabela še dodatno podaljša, saj se izpišejo vse mogoče lige, za katere obstajajo tekme. Morda radi brskate, iščete kaj posebnega, potem si dajte duška. Če pa športa ne spremljate, ali pa bi enostavno radi poenostavili izbiro, vam priporočamo da obiščete nas, kjer v forumu igralci sami vpisujejo svoje dnevne izbire, velikokrat pa jih boste našli tudi med novicami. Oglejte si ekipe in jo vpišite v iskanje na vaši stavnici. Tako vam ne bo treba skozi naslednji korak…
Na vrhu najdemo ligo, v kateri se tekma odvija. Nato ekipi (domačin je na levi), povprečno kvoto za predviden rezultat in napoved. Se pravi 1 (zmaga domačina), X (neodločen rezultat) ali 2 (zmaga gosta). Svetujemo vam tudi, ko boste nekoliko bolj izkušeni, da svojo odločitev še dodatno zavarujete s sklenitvijo dodatne stave. Če igrate nogomet, poskušajte zraven vašega favorita staviti tudi na neodločen izzid. Več o tem, med našimi strategijami.Vzemite si čas in v miru preglejte tabelo. 

Najdite nekoga, ki je favorit in ima tudi visoko kvoto.Ne redko zmagujejo tudi takšni s kvoto 4 ali celo 5!Mi smo se sedaj odločili za tekmo Mechelen proti Charleoiju, saj ponuja visoko kvoto. Odločitev, na kaj bomo stavili, je torej padla. Čas je, da se vrnemo na 1xbet in v seznamu tekem poiščemo našo. Ali iščemo po ligi, ali pa v iskalnik (pod seznamom) vpišemo našo izbiro.Vpišemo eno izmed ekip, kot je zabeležena na naših nasvetih in pritisnemo enter. Na1xbet so na voljo vse tekme, kot pri nas, tako da izbire ne bo težko najti. Vendar so klubi včasih nekoliko drugače poimenovani, zato bo občasno treba ročno poiskati tekmo. Mi imamo srečo – izpisalo se je naslednje:
To je tekma, ki jo iščemo. Stavili bomo torej na prvo ekipo – KV MECHELEN. Kvota je odlična – kar 2,30. S klikom na kvoto se nam na levi strani odpre stavni listič z našo izbiro. Če bi kliknili na +13 (na desni), se nam pod to tabelo odpre vseh 13 pod-stav, ki obstajajo za to športno tekmo. Npr. – dvojna priložnost, koliko golov, točen rezultat… Vendar te niso primerne za začetnike in pri klubih, ki jih ne poznamo. Vseeno pa lahko eksperimentirate. Mi se bomo pa samo odločili za zmago KV Mechelena. Se pravi, klik na 2,30.V stavnem listku je naša izbira. V okvirček vpišemo le še znesek, ki bi ga radi stavili. Ta je lahko poljuben, a v obsegu stanja našega računa. Glede na to, da imamo 50€, bomo za prvo tekmo tvegali 10€. Kliknemo na „Potrdi“ in stava je sklenjena.Enostavno, a ne ? Pod „V obdelavi“ nato najdemo vse odprte stave, ki še niso zaključene. Med njimi je sedaj tudi ta, ki smo jo pravkar sklenili.Vse kar nam še ostane je, da počakamo na rezultat. Ali bomo tekmo gledali v živo po televizijskem ekranu, ali preko internetnega prenosa… Vsekakor bo tekma veliko bolj razburljiva kot bi bila brez stave.