Opis stavnice WILLIAM HILL

whstavnica

Willhill je ena izmed najbolj znanih in uglednih stavnic v svetu stav! Ustanovljena je bila v tridesetih letih prejšnjega stoletja in njihovo zanesljivost ter storitve jim zavidajo mnoge konkurenčne stavnice! Vas zanimajo podrobnosti o stavnici? Preberite si spodaj!

Za začetek bi pohvalil enostavnost odpiranja računa. Denarne transakcije lahko opravite s kreditnimi karticami (Eurocard/Visa)-ne zaračunavajo provizije!!! Minimalni depozit je 3,5 Eur. Seveda pa denar lahko nakazujete tudi preko banke, v tem primeru je min. depozit 40 Eur (cca 9000 sit). Minimalno morate staviti 0,01 EUR ali 2,5 SIT. Stran je na splošno zelo enostavna za uporabo in ni nobenih komplikacij pri stavljenju.Pred kratkim so nekoliko spremenili stran, tako da je ta sedaj še boljša. Izberete lahko med več vrstami stav-kombinirane(razne vrste), seveda pa so na voljo tudi singli, stave na le en dogodek itd. Stavljenje je zelo razumljivo! “Service” je izjemen. Ponujajo pomoč v desetih jezikih, celo v kitajščini! Njihova pomoč je na voljo 24 ur na dan. Na splošno bi lahko rekel, da je “Service” odličen!!!

Glede zanesljivosti pa lahko rečem le eno. Na internetu ni bolj zanesljive stavnice! Ustanovljena je bila leta 1934, v vsej svoji zgodovini pa ni doživela niti enega škandala!!! Kvote na dogodke sicer niso ekstremno visoke, toda dosti jim ne manjka.Ponujajo pa tudi pester izbor športnih dogodkov. Kaj naj rečemo za konec… WilliamHill ni zamanj najbolj ugledna stavnica na svetu!!!Odprite račun, stavite in zadenite!

Opis stavnice WILLIAM HILL

Način vplačila: Eurocard, Mastercard, Visa, Bančni transfer,Skrill,Neteller
Minimalno nakazilo:5 EUR
Minimalna stava: 0,01 EUR

Klikni tukaj in odpri racun pri stavnici WILLIAM HILL

Iskustva,Pitanja,Komentari