Uvod v športne stave

Uvod v športne stave

Pri športnih stavah, stavimo z denarnim vložkom na določen izzid tekme. Vkolikor smo pravilno napovedali izzid, nam pripada denarni dobitek, ki je odvisen od kvote. Kvota je razmerje med eno in drugo ekipo, ki se spreminja glede na prejšnje rezultate in dosežke ekipe.

To pomeni v primeru da ima v naključno izbrani košarkarski tekmi:

Basketball_Ball ekipa A kvoto 1,28 | Basketball_Ball ekipa B kvoto 2,7

Odločimo se, ali bomo stavili na ekipo A ali B. Naš vložek bo 5€.
V primeru zmage ekipe A dobimo naš vložek pomnožen z kvoto 5€ x 1,28 = 6,4 €
V primeru, da zmaga ekipa B, je naš dobitek 5€ x 2,78 = 13,9€

Kot vidimo, je veliko večji zaslužek, če bi zmagala ekipa B. Ampak, glede na to, da je pobiralec stav že vnaprej določil, da je ekipa A favorit, nihče ne pričakuje zmage ekipe B. Vendar je v športu vse mogoče in današnji športniki so vsi odlični. Kljub razmerju kvot, je zmaga ekipe B, v praksi, zelo mogoča. Vkolikor je naša ekipa izgubila, smo izgubili naš vložek – se pravi 5€.

Torej velja – nižja kot je kvota, večji je favorit. Višja kot je kvota – manj je možnosti za zmago te ekipe

017Tako enostavno je tole. Seveda pa so presenečenja v športu vedno možna, zato se neredko splača staviti na tistega, ki ima višjo kvoto. Vedeti morate tudi, če gre za prijateljsko tekmo, ali je komu dovoljeno igrati slabše, saj si je že utrdil položaj na lestvici in tako naprej… Dogaja pa se tudi, da stavnica napačno ali nalašč določi kvote in favoritu nameni precej višjo. To so trenutki ob katerih igralci športnih stav profitirate. Za uspešno igranje športnih stav ne potrebujete nobenega športnega znanja, ni nujno spremljati tekem, čeprav pa vse skupaj sploh ne škodi. Kot vidite, lahko na slepo zadenete zmagovalca. Možnosti so 50/50%. To velja za vse športe, kjer sta možna samo 2 izzida, kot npr. košarka, baseball, hokej (vključno s podaljški), tenis…

Nekoliko težja je situacija pri nogometu, kjer je tudi možnost remija, se pravi – neodločeno. S tem, če igramo na slepo, imamo samo še 33,3% možnosti, da bomo zadeli. Tudi za te namene obstajajo posebne strategije, ki so opisane v našem forumu, zato se v podrobnosti sedaj ne bomo spuščali.

V primerjavi s klasično loterijo, ali drugimi igrami na srečo, imate pri športnih stavah veliko večjo možnost zadetka.
NEPRIMERLJIVO VEČJO

7 pravilnih pri lotu, ali 7 pri športnih stavah… ni primerjave.

Zraven klasičnih stav na zmago, ponujajo stavnice (to so podjetja, pri katerih stavite), še mnogo drugih. Kot npr.

– koliko golov se bo doseglo

– koliko rumenih kartonov

– kako bo dosežen gol…

Skoraj ni dogodka in športa, na katerega ne bi mogli staviti.

promotionS porastom uporabe interneta, so se pojavile spletne stavnice, kjer lahko vsak, tudi mi – Slovenci, stavimo na svetovne dogodke. Naj si bo Slovenska nogometna liga, ali hokej, ali Alžirska košarka, Taivanski namizni tenis, karkoli, vse je mogoče.

Preizkusili smo veliko spletnih stavnic, katere vam predstavljamo na tej strani. Da bi vam vstop še dodatno olajšali, smo pripravili natančna navodila, kako pričeti, ki jih najdete na naslednjih straneh.

Ko boste registrirali svoj prvi račun, vam bomo še dodatno olajšali vsakodnevne napovedi, saj lahko v našem forumu spremljate kako stavijo naši obiskovalci. Seveda se lahko odločite po svoje. Včasih je dovolj, če se ravnate po svojem sedmem čutu in poslušate notranji glas.

Športne stave so krasna zabava, ob tem pa lahko tudi zaslužite. Vendar previdno – stavite vedno samo z denarjem, ki ste ga pripravljeni izgubiti. Več o odgovornem igranju si preberite tukaj.

Sami si izračunajte, kakšen je znesek, če naredimo 30€, ali celo 40€ na dan… Upamo staviti, da skoraj več, kot vaša mesečna plača..

Po svetu stavi že več kot nekaj 100 milijonov ljudi. Lepo – od doma – preko računalnika.

Za začetek ne potrebujete skoraj nobenega kapitala, 10€ bo čisto dovolj.

Tudi tukaj upamo staviti, da ste že več neuspešno porabili na klasični loteriji. A je tako ? Dejstvo je, dnevno se na spletu stavi nekaj sto milijonov € ali celo več. Zato se trudimo, da bi vam pomagali, da lahko svoj delež vzamete tudi vi.

Upamo, da vam je naš uvod nekoliko približal in pojasnil osnove športnih stav.

>> PRVI KORAK – KAKO NAKAŽEMO DENAR NA STAVNICO >>