Predstavitev stavnice PINNACLE SPORTS

ps
Predstavitev stavnice PINNACLE SPORTS Slovenia

Pinnacle sports je angleška stavnica, ustanovljena leta 1998 in je zelo hitro postala ena najboljših stavnic na svetu s tisoèi uporabniki v veè kot 100 državah. Znana je po zelo pestri ponudbi dogodkov in po najvišjih kvotah na dogodke.

Registracija je hitra in enostavna. Ko se vpišete dobite na svoj e-mail uporabniško ime ki vam ga dodeli stavnica, geslo pa si izberete sami. Stavnica ponuja 10% bonus na zaèetni depozit, èe je ta veèji od 250 USD. S tem hoèejo poudariti, da je to stavnica za tiste, ki resno in veliko stavijo(veliki igralci). Za nakazilo na vaš stavni raèun imate veè možnosti (kreditna kartica, banèni transfer, èek, Western Union, WebMoney, Netteler, MoneyBooker). Izplaèilo lahko opravite s kreditno kartico(vendar le toliko kolikor ste nakazali z nje), banènim transferom, èekom ali z MoneyBookers. Najveèja slabost stavnice je da izplaèila niso zastonj. Enkrat meseèno vam ne zaraèunajo izplaèila ampak samo v primeru èe je to višje od 500 USD. Èe hoèete dvigniti denar veèkrat na mesec ali pa èe je izplaèilo nižje od 500 USD vam zaraèunajo od 15-25 USD(odvisno od naèina izplaèila).

Stavnica nudi zelo pester izbor vseh dogodkov, specializirani so za ameriški trg zato boste lahko stavili na katerikoli ameriški dogodek za katerega ste kdaj slišali, vendar pa boste na njej našli tudi pestro ponudbo evropskih nogometnih lig.
Stavnica ima odlièno podporo uporabnikom tako, da boste dobili odgovor na vaše vprašanje že v nekaj urah in to je vse kar lahko prièakujemo od dobre pomoèi uporabnikom.

Prednosti: • zelo zanesljiva
• odliène kvote pri veè/manj (under/over) sistemu stavljenja
• hitra in prijazna pomoè uporabnikom
• možnost combo stav

Slabosti:

• stroški dviga so visoki
• ne moreš si izbrati svojega uporabniškega imena

Minimalna stava je $ 1,00 USD

Maksimalne stava: odvisno od dogodka (tudi do $100.000 USD)

Maksimalni dobitek: ni doloèen

Minimalen depozit: $ 50,00 USD

Ime podjetja: Pinnacle Sports Worldwide
Naslov: Castorweg 22-24 Curacao, Netherlands Antilles
Telefon: 5999-433-8725
Kontakt: csd@pinnaclesports.com

pin_banner

Odpri račun

Iskustva,Pitanja,Komentari