Predstavitev stavnice BWIN

bwinslovenia
Bwin Slovenia

bwin je zelo zanesljiva in varna Avstrijska stavnica, ki deluje že od leta 1999. V tem času je pridobila, že več kot milijon zadovoljnih uporabnikov in njihovo število se še povečuje. Stavnica vam ponuja široko paleto športnih dogodkov in visoke kvote kar je najpomembnejše za vsakega uporabnika.
Registracija je zelo enostavna in hitra. Izberete si lahko svoje uporabniško ime in geslo ter izbirate med različnimi jeziki med katerimi, pa žal še ni slovenskega. Med prijavljanjem si morate izbrati valuto, ki pa je kasneje ne morete več spreminjati.

Če stavite za zabavo je to idealna stavnica za vas. Imajo največjo ponudbo, pokrivajo vse športe za katere ste kadarkoli slišali in mnoge za katere verjetno niti ne veste da obstajajo. Na večino dogodkov je možno veliko različnih možnosti stavljenja. V ponudbi za stavljenje v živo imajo vse športe katere je mogoče gledati na satelitski televiziji, od nogometa, košarke, rokometa pa vse do formule 1, smučanja, odbojke pa tudi kriketa, golfa in ragbija. Zagotovo boste težko našli neko drugo stavnico s tako obširno ponudbo. Betandwin je znana po tem, da kvote objavlja zelo zgodaj oz. mnogo prej kot ostale stavnice. Kvote so v začetku vedno malo višje, zato lahko to dobro izkoristite če boste dovolj hitri.

Stavnica velja za varno in zanesljivo že od samega začetka, zato ji več kot milijon uporabnikov zaupa in nad njo nima večjih pripomb. Če boste imeli vprašanja, vam bodo preko e-maila ali telefona karseda hitro odgovorili. Mnogo koristnih informacij in odgovorov na vaša vprašanja najdete v njihovi odlični FAQ sekciji.

Prednosti:

• zelo dobre kvote – velikokrat so njihove kvote boljše od vseh drugih stavnic
• hitra in zelo uporabna pomoč uporabnikom
• odličen design in enostavna uporaba
• dobitki so takoj nakazani na vaš stavni račun

Slabosti:

• če boste preveč zadevali, vam lahko omejijo stave oz. vam kar prepovejo staviti
• 2 % provizija pri nakazilu s kreditno kartico

Minimalna stava: 0.1 USD

Maksimalni dobitek: 10.000 USD

Minimalen depozit: 10 USD s kreditno kartico

Ime podjetja: Betandwin.com Interactive Entertainment AG
Naslov: Babenbergerstrasse 9/17, 1010 Vienna, Austria – Suite 744, Europort, Gibraltar
Telefon: +43 1 585 60 44-0
Kontakt: support.en@betandwin.com

sl_468x60_live

Iskustva,Pitanja,Komentari