Bet-At-Home stavnica

betathome
Bet-at-home je nova internetna stavnica v slovenskem jeziku, namenjena vsem ki raje stavite v domačem jeziku. Ustanovljena je bila leta 1999 in je licencirana Avstrijska stavnica, ki vam ponuja široko izbiro športnih dogodkov in visoke kvote.

Registracija je enostavna in vam ne bo vzela več kot 2 minuti vašega časa. Verjetno boste malo razočarani, ker ne boste mogli vpisati svojega uporabniškega imena in gesla saj vam ga podeli stavnica. Verjetno je to bolje zaradi varnosti vendar si je zelo težko zapomniti 8-mestno številko za uporabniško ime in geslo. Nakazilo na vaš stavni račun lahko opravite s kreditno kartico(Visa, Mastercard/Eurocard, Diners Club) ali pa z bančno transakcijo. Pri nakazilu s kartico bo denar na vašem stavnem računu v manj kot minuti, pri bančni transakciji pa traja od 3-5 dni. Prav tako kot pri plačilu je tudi pri izplačilu. Pri bančni transakciji je doba izplačila približno 3-5 delavnih dni, le pri izplačilu s čekom je čakalna doba nekoliko večja.

Stavnica nudi zelo dobro podporo uporabnikom, saj vam bodo na vprašanje odgovorili že v nekaj minutah. Ponujajo vam tudi pomoč v živo, kar nudi zelo malo internetnih stavnic.

Prednosti:

• zelo dobre kvote – velikokrat so njihove kvote boljše od vseh drugih stavnic
• hitra in zelo uporabna pomoč uporabnikom
• različne stavne možnosti(single, double…)
• vsi dobitki so neobdavčeni
• vse storitve so zastonj
• dobitki so takoj nakazani na vaš stavni račun

Nenehno so na voljo tudi številni turnirji v pokru, na katerih se pomerite z drugimi igralci. Skratka ponujajo športne stave oz stave in še ostale spletne igre tako da dolg cas Vam zagotovo ne bo!

Registracija na Bet-at-home je zelo enostavna, saj podatke lahko vpišete v 1 minuti, uporabniško ime pa vam generirajo takoj in pošlejo na vaš email naslov, tako, da lahko nemudoma pricnete igrati. Minimalno vplacilo na racun je 10.00€, najmanjši vložek na stavo pa je 0.50€. V stalni ponudbi imajo tudi casino, poker in razne igre, cas na njihovi strani pa vam popestrijo z raznimi nagradnimi igrami.

Ob registraciji oz. prvem depozitu pri bet at home pridobite 100€ stavnega bonusa!

Jeziki:Angleški, nemški, italijanski, španski, grški, poljski, slovenski, francoski, turški, češki, madžarski, slovaški, ruski, nizozemski, bolgarski, hrvaški, romunski, srbski, švedski

Valuta: US Dollar, Euro, UK Pound Sterling.

Možnosti vplacil: Visa, MasterCard, Moneybookers, Ukash, Paysafecard, Bank Wire Transfer.

service.sl@bet-at-home.com
Tel: +356-2131 48 33
Fax: +356-2540 12 96

Klikni tukaj in odpri racun pri stavnici Bet-At-Home

Min deponiranje informacij.
Min vložek 1 €
Max vložek Odvisno od dogodka.

Max zmago 20.000 € – na stavo 100.000 € – na teden
Valute GBP, EUR, USD, DKK, CHF, CZK, PLN, BGN, RON, RUB, SKK

Iskustva,Pitanja,Komentari